Online Apotheek

Een online apotheek is dé plek om uw geneesmiddelen en drogisterijproducten aan te schaffen. Eenvoudig, veilig en snel. Een online apotheek die erkend is door de FAGG (Federaal Agentschap Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten) is 100% betrouwbaar en doet niet onder voor uw vertrouwde apotheek om de hoek. Met het verschil dat u niet de deur uit hoeft voor de aanschaf van uw medicijnen!

Een online apotheek heeft de mogelijkheid om bepaalde geneesmiddelen zonder voorschrift te leveren. Ook zijn alle bekende parafarmaceutische producten er te vinden. Honderden merken en tienduizenden producten kunnen dag en nacht via internet besteld worden.

Over het algemeen levert een online apotheek binnen 1 tot 2 werkdagen de bestelling aan huis. Geen reistijd, niet meer wachten en niet meer het risico om door andere zieke mensen aangestoken te worden. Door discreet te verpakken is de privacy extra gewaarborgd.

Ook al bestelt u online via de computer of uw telefoon, klantvriendelijkheid staat voorop! Elke bestelling wordt met de uiterste precisie en nauwkeurigheid verwerkt. Ons team staat klaar om uw vragen of suggesties in behandeling te nemen. Service staat hoog in het vaandel.

Wist u dat apotheek oorspronkelijk een Grieks woord is? Het staat voor ‘bergplaats’ en werd gebruikt om de ruimte in een klooster waar geneeskrachtige kruiden werden bewaard te benoemen.

Sinds het jaar 2000 is het aantal online apotheken wereldwijd toegenomen. Uiteindelijk zijn de producten die u hier kunt vinden niet anders dan in een ‘traditionele’ apotheek. Echter, het gebruiksgemak, de snelheid en privacy maken de ervaring natuurlijk een stuk aangenamer. Ook kan een online apotheek door voordelig in te kopen soms mooie aanbiedingen leveren.

Als u door welke reden dan ook niet in staat bent om uw huis te verlaten dan is een online apotheek natuurlijk de ideale plaats om uw medicijnen aan te schaffen. De kwaliteit en veiligheid van de producten staat voorop. Wij kunnen u bijstaan in advies over het te leveren geneesmiddel. Bij twijfel raden wij echter altijd aan om met uw huisarts of doktor te overleggen.

Kortom, als u service, snelheid, privacy, veiligheid en gemak belangrijk vindt, bestel dan u geneesmiddelen en andere verzorgingsproducten bij een online apotheek!